Inspired by...Nicoleta Buru


 EN Time for another Inspired by post. The medium is watercolours on paper. This time I illustrated Nicoleta Buru from reinvent yourself blog. I think this is the first time that I illustrated Nicoleta. The first one is always the hardest, it gets easier with time. I'm always nervous when I illustrate someone for the first time, but I think one was turned out alright. Actually, I quite like this illustration of mine, if I may say so.

 It is great being able to join my love for fashion illustrations with my love for fashion bloggers. I graduated from my art class last month (hurray!) and I made the decision to continue taking art classes. So, this February I will be spending one evening a week in Michelangelo gallery. I didn't take a course in fashion illustrating (yet), but I did started following Zoe Hong on YouTube and her tutorials are really helpful. Besides that, I've been practicing. That means you can expect to see more art work around here. Thank you for reading and have a lovely day!

HR Vrijeme za još jednu Nadahnuta s objavu. Medij su vodene boje na papiru. Ovaj put sam ilustrirala Nicoletu Buru s bloga reinvent yourself. Mislim da je ovo prvi put da sam je ilustrirala. Prvi put je uvijek najteže, sa vremenom postaje lakše. Uvijek sam nervozna kada nekoga slikam po prvi put, ali mislim da je ova ispala u redu. Zapravo, poprilično mi se sviđa ova moja ilustracija, ako smijem to reći.

Odlično je moći spojiti dvije stvari koje volim, a to su modne ilustracije i modni blogeri. Prošli mjesec sam završila tečaj crtanja i slikanja (hura), a odlučila sam da ću nastaviti s tečajem. Tako da ove veljače ću provodit jednu večer u Michelangelo galeriji. Još nisam upisala nikakav tečaj modne ilustracije, ali počela sam slijediti Zoe Hong na YouTubu i zasada su mi njeni tutoriali baš bili korisni. Osim toga, vježbala sam. To znači da možete očekivati još mojih radova ovdje. Hvala vam na čitanju i ugodan dan vam želim!

akvarel modna ilustracija


modna ilustracija
#reinventyourself
Inspired by NicoletaComments

 1. Wow! Beautiful ilustration, love the details on the skirt and the see-through space ♥

  www.heresometimes.com

  ReplyDelete
 2. Wow...it look super amazing...thx for sharing honey...:-)

  ReplyDelete
 3. Very cool blog is here for longer and cool post. Followers, and I count on a rematch www.mysterious-natalia.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Cool illustration! :)

  https://badassvampire.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 5. This is great.
  http://societyfix.blogspot.com.eg/

  ReplyDelete
 6. Love it!!
  Dora www.BangsBang.com

  ReplyDelete
 7. Just went to her blog, and it looks just like Nicoleta. She has interesting photography too.

  ReplyDelete
 8. Ovo mi je stvarno jedna od tvojih najdražih rubrika na blogu :) i baš se vidi da vježbaš i trudiš se sve više i više, samo tako nastavi, pogotovo jer iskreno uživaš u crtanju! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvala najljepša...da, sve više uživam u tome....<3

   Delete
 9. Beautiful job! I love the skirt & camisole top.
  http://www.averysweetblog.com/

  ReplyDelete
 10. OOh this is lovely! Well done!

  ReplyDelete
 11. ....sorry pressed too early! Well done on graduating from your art class! I can see developments in your portraiture!!!x

  ReplyDelete
 12. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 13. Bravo za tečaj! Drago mi je što nastavljaš tim putem. Divno je kada možemo neki hobi da nadogradimo i ko zna, možda pretvorimo u nešto još veće nekada. Verujem da nije lako naslikati nekoga po prvi put pa mi se utoliko više dopada ilustracija. Mislim da si je jako verno dočarala :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvala ti....danas imamo puno toga za raspolaganju za učenje, od tečaja do internet tutoriala tako da stvarno nemamo izliku da ne radimo na sebi:).

   Delete
 14. Beautiful and delicate illustration, Ivana. Congrats on the graduation, Ivana. Happy new week.
  xox
  Lenya
  latest look: 🎭 Don Quixote 🎭

  ReplyDelete

Post a Comment

All your comments mean a lot to me, even the criticism. Naravno da mi puno znači što ste uzeli vrijeme da nešto napišete, pa makar to bila i kritika. Per me le vostre parole sono sempre preziose anche quando si tratta di critiche.

Popular posts from this blog

Split- Trogir (outfit post/ odjevna objava) + giveaway winner/ dobitnica darivanja

FASHION ILLUSTRATION, A DRESS FROM VALENTINO SPRING 2019 READY TO WEAR COLLECTION

FASHION ILLUSTRATION: ZUHAIR MURAD'S BLUE GOWN FROM 2019 COUTURE COLLECTION

A GRACE KARIN DRESS: VALENTINE'S DAY OUTFIT PROPOSAL