Fashion illustration (yellow and green) / Modna ilustracija (žuta i zelena)


I always liked high waist clothes. I just find them to be not just more convenient (not worries about what might pop out if you know what I mean) and more comfortable than low waist clothing but also better looking and more stylish. ( I've even read some articles that state that low-rise jeans are bad for one's health. I'm not sure is that true but it gives you something to think about.). However, that doesn't mean that I'm saying a categorical no to let's say low waist jeans (they do look nice on some people), but they will never be my first choice. This illustration features a pair of green high waisted pants worn with a yellow shirt which I think would make for a really cute and retro outfit. Speaking of high rise clothing, I must add how much I like the trend of cropped tops and high waisted midi skirts, I think it's a fabulous way to show a bit of skin in a classy way.


Uvijek mi se sviđala odjeća visokog struka. Čini mi se ne samo praktičnom ( bez briga što će ispasti) i udobnijom nego i vizualno ljepšom  i stilski zanimljivijom od odjeće niskog struka. (čak sam pročitala neke članke koji tvrde kako su traperice niskog struka loše za zdravlje. Nisam sigurna je li to baš tako, ali može se čovjek malo zamisliti). Nije da sam rekla kategorično ne naprimjer trapericama niskog struka, ali nikad neće biti moj prvi izbor. Ova ilustracija prikazuje par zelenih hlača i žutu košulju, što bi mislim bila jako slatka kombinacija sa retro štihom. Govoreći o odjeći visokog struka, moram naglasiti kako mi se jako sviđa trend kraćih topova s suknjama visokog struka, mislim da je to divan način za pokazati malo kože na otmjen način. 

Comments

  1. Che belli quei pantaloni!!!
    E che bella combixazione di colori! :D
    Baci!
    S
    http://s-fashion-avenue.blogspot.it

    ReplyDelete
  2. Stylish and chic look! ...Thx for sharing..:-)

    ReplyDelete
  3. Slazem se s tobom o visokom i niskom struku :) Da si me pitala s 17 imala bih drugacije misljenje hahaha :) I meni se jako svidja visoki struk i kraci top...da, malo koze na fin nacin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nisam ni ja bila puno drukčija, doduše tada i nije niski struk baš bio toliko nizak, možda malo ispod pupka....danas je to baš ono jako jako nisko.

      Delete
  4. cool!!! :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Ivana nice inspiration! I see you've put the dynamic views template ... but you will not have joys sidebar has made the leaves, I wish you well go! kisses

    ReplyDelete
  6. Ciao Ivana, sono d'accordo con te sulla vita alta. Ed anche a me piace molto l'abbinamento crop top+midi skirts. Il disegno è bellissimo! Un bacio!

    ReplyDelete
  7. Potpuno se slažem. Ima nečeg prefinjenog u toj kombinaciji a visoki sturk me asocira na modu zlatnog Holivuda, po meni neprevaziđenu. Kombinacija žute i zelene mi je prava letnja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i po meni...divna mi je ta damska elegancija, a srećom pomalo se vraćaju ti neki stari trendovi.

      Delete

Post a Comment

All your comments mean a lot to me, even the criticism. Naravno da mi puno znači što ste uzeli vrijeme da nešto napišete, pa makar to bila i kritika. Per me le vostre parole sono sempre preziose anche quando si tratta di critiche.

Popular posts from this blog

Jadrolinija ferry ride, travelling from Split to island Hvar (outfit post)

10 STYLE LESSONS LEARNED FROM MALENA/ MONICA BELLUCCI

THE LATHE OF HEAVEN BY URSULA K. LE GUIN (BOOK REVIEW AND RECOMMENDATION )

A COMMISSIONED PAINTING OF A CHAPEL IN MOSTAR: ACRYLICS ON CANVAS- TRAVEL WITH MY ART #36

EUGENE ONEGIN, A VERSE NOVEL BY A. PUSHKIN (BOOK REVIEW AND RECOMMENDATION)

BOOK REVIEW AND RECOMMENDATION: ROADSIDE PICNIC BY ARKADY AND BORIS STRUGATSKY

VISIT STJEPAN'S FORTRESS IN LJUBUŠKI (HERZEGOVINA) WITH ME!

THE WONDERFUL WIZARD OF OZ BY L.FRANK BAUM (BOOK REVIEW)

HAPPY INTERNATIONAL WOMEN'S DAY- 15 READING RECOMMENDATIONS!