četvrtak, 29. studenoga 2012.

Prednosti crne bojeCrna boja ima svojih prednosti, primjerice privlači sunce (to mi prvo pada na pamet valjda zato što je danas oblačno). Naravno nekad se s njom pretjeruje, ali opet.... zar ne postoji razlog zašto je tako popularna? Uz nju je ipak lakše nositi neke šašave kombinacije.
Moje crno ruho jednog sunčanog dana:) Ovaj crni džemper iz gracije zbog  tople jeseni nosim kao jaknu, siva haljinica je iz tally weijl, gege (tajice/helanke) ne sjećam se, a patike (tenisice/ tene) su iz Borse. Konačno sam kupila crne patike:)
Što vi mislite o crnoj odjeći? S čime je kombinirate? Koje boje najbolje uz nju pristaju? Neke stvari neizostavno vežemo uz crnu boju, kao na primjer duge zimske kapute, a i poznatu crnu haljinu/haljinicu. Možda popularnost crne ima neke veze i s c/b i noir filmovima , kao i fatalnim ženama zlatnih godina Hollywood-a. Što god bio razlog, crna boja se ustalila na modnoj sceni, pa stoga i u dućanima. Ostaje nam samo za odlučiti: kako je nositi? Potpuno se u nju zamotati? Koristi je za naglašavanje detalja?


 pozdrav svim crnoljupcima!

3 komentara:

All your comments mean a lot to me, even the criticism. Naravno da mi puno znači što ste uzeli vrijeme da nešto napišete, pa makar to bila i kritika. Per me le vostre parole sono sempre preziose anche quando si tratta di critiche.