Purple/ Ljubičasta (fashion illustration/ modna ilustracija)

I think this is the longest I have ever gone without posting anything. Ever since I started my blog, I've been posting very frequently.  I had a lot of posts prepared ( I always do) but I don't like posting when I don't have the time and energy to visit other blogs (and this flu really got to me). I don't see the point in posting if I know I won't be able to answer the comments. I'm not saying that is the right way, but it is my way.  I've been thinking about blogging lately and I think that following other blogs might be enough for me. I have more than a hundred already written posts, but I'm not sure do I have the need the post them. Maybe it means that it is time to let go of this little place of my own. Perhaps retiring is not a bad idea. I'll figure it out. In the meantime, I'm sharing this fashion illustration with you. I illustrated an all purple outfit, very feminine and if I can add quite Spring appropriate. Medium is watercolour on paper (I did a sketch in pencil before applying watercolours). I didn't use a reference for this girl, I was inspired (as often) by more than one person. Landscape is typical for my illustrations, I think that my need to always have a hill in the background has to do with the cities I live in. As for the outfit, it is something I would love to wear myself. Another thing.... I have always loved purple.

Mislim da je ovo najdalje što nisam objavljivala od kada sam započela ovaj blog. Od samoga početka bloga objavljivala sam jako često. Imala sam jako puno (kao i uvijek) objava u pripremi, ali ne volim objavljivati kada nemam vremena i energije za posjetiti druge blogove ( ova gripa me baš umorila). Ne vidim smisla u objavljivanju ako znam da neću imati vremena odgovoriti na komentare. Ne kažem da to treba tako biti, ali to je moj način.  Razmišljala sam o svemu tomu i mislim da je možda praćenje drugih blogova za mene sasvim dovoljno. Imam više od stotinu već napisanih i pripremljenih objava, ali nisam sigurna da ih imam potrebu objaviti. Možda to znači da je vrijeme da ga pustim. Možda je vrijeme za mirovinu. Razmislit ću. Vrijeme će pokazati.  U međuvremenu, dijelim ovu modnu ilustraciju sa vama. Ilustrirala sam posve ljubičastu kombinaciju, jako ženstvenu i ako mogu dodati baš prikladnu za proljeće. Koristila sam olovku za skicu i vodene boje za popunjavanje ilustracije, a radila sam na papiru. Krajolik je tipičan za moje ilustracije, mislim da se moja potreba za brdom u pozadini može povezati s gradovima u kojima živim. Nisam koristila neku fotografiju ili slično kao referencu za djevojku, nadahnulo me (kao često) više osoba. Što se tiče same odjevne kombinacije, to je nešto što bi i sama voljela nositi. Još nešto...uvijek sam voljela ljubičastu.

Comments

 1. Beautiful pictures dear:)
  kisses

  http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. I loved the way you illustrated the outfit and heels along with the background details. =)

  http://ohladymania.blogspot.com/

  .

  ReplyDelete
  Replies
  1. thanks babe. I want a pair of heels just like this one!

   Delete
 3. Dear, you're so talented!!! This illustration is gorgeous and so is her outfit! ;)
  As for the blogging thing, I think we'll all know eventually when it's time to retire, if you don't find the same passion for it as in the beginning maybe that's an alert. Or maybe you just need a break, not necessarily a retire. Whatever the case is, we, your readers, will understand. :)
  xx

  www.stylebydeb.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. you're very sweet. I think I'll just take some time to think about it all, maybe I need to change something. When we don't feel passion for blogging anymore, than that is red alert indeed.

   Delete
 4. Ljubičasta je baš lijepa, moćna boja.
  Što se tiče bloga, razumijem dio s potrebom da budeš tu i odgovaraš mada, po meni , ništa se neće desiti ako malo kasniš jer svi imamo živote pored bloga i nismo u mogućnosti sjediti i čekati da netkokomentira, pa da odmah pišemo odgovore. bila bi šteta da prestaneš pisati, mislim da ti je ovo divan kanal i medij (drugi blog znam da imađ, ali ne pratim) i bilo bi mi žao da se potpuno povučeš. jesi razmišljala uzeti jednostavno pauzu od bloga? malo ohaneš, pogledaš svijet oko sebe, vidiš treba li što mijenjati u blogu..lako ćeš prestati s blogom, samo nemoj prebrzo donijeti tu odluku ;) sretno s virusima, nadam se da ćemo s proljećem svi biti zdraviji

  ReplyDelete
 5. OMG Ivana, 100 post written, I feel lucky if I have two post ready! I usually do one at a time...
  I hope you feel better now, I have a flu jab every year, I do not want to catch it and cancel a trip or something...
  Once you have more energy you will be thinking differently, flu can leave you so lack of energy that you probably need a break, when I got the flu being student I fall to the floor unconscious for the fever, flu can be very bad.
  Your illustration is beautiful
  xxx
  www.travelera.es

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm feeling better. Thank you. You're probably right. Perhaps all I need is to post less often.

   Delete
 6. Don't leave your blog, it's great! And your illustrations are so lovely :)

  xoxo Ivana ❤
  Melania | modeintechnicolor.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Cool! I like this image a lot. Take care and get well!

  ReplyDelete
 8. It is up to you if you would decide to retire or not. Blogosphere is a vast world.

  Aly In Wanderland | BLOGLOVIN | GFC

  xo, Alyssa

  ReplyDelete
  Replies
  1. yes, it is really up to us to decide whether it is for us or not.

   Delete
 9. that is probably the most lovely woman I have seen you do, dear. Very gorgeous! Fully understand the whole retirement thing. Blogging is still fun for me but Instagram changes have made that a real pain and I get much less joy from it. So it is tough to get motivated. Thanks for the well wishes and I send some to you too to heal from your illness

  All Things Bright and Lovely

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm glad you like this illustration. I hope you're feeling better too.

   Delete
 10. Draga Ivana!
  To je lijepa slika!
  Želim ti ugodan vikend!
  LG Carolin

  ReplyDelete
 11. Wow...it pic super amazing...thx for sharing honey...:-)

  ReplyDelete
 12. Grande Ivana, questo é davvero uno dei più belli!!!!
  Happy friday bellissima!
  xo Paola
  Expressyourself
  My Facebook

  ReplyDelete
 13. Hello from Spain: great details. I like your illustrations and looks. Keep in touch

  ReplyDelete
 14. Sjajna ilustracija :) Ljubičasta mi je jedna od najdražih boja :) :*

  NEW POST ON MY BLOG: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/04/banggood-spring-wishlist.html
  VISIT & FOLLOW MY BLOG, I ALWAYS FOLLOW BACK :)

  ReplyDelete
 15. I think that everyone has a blogging crisis sometimes. You make beautiful illustrations and 100 posts prepared is a good motivation to keep on blogging ;)

  xo, Daria

  ReplyDelete
  Replies
  1. good point, I should probably post those 100 post since I have them prepared and all:)

   Delete
 16. Divna ti je ova ilustracija, možda mi je jedna od najdražih u zadnje vrijeme! :) Što se bloga tiče, znaš i sama koliko krizu sam ja prošla sa svojim, kako sam također nestala na neko vrijeme i bila gotovo uvjerena da ću ga ugasiti...ali onda sam se malo vratila unatrag, sjetila se zbog čega sam sa svime počela, što mi je najvažnije i shvatila da zapravo puno toga trebam promijeniti kako bi u potpunosti odražavao ono što sam ja sad, a ne što sam bila prije 4 godine i odjednom se stvar pokrenula sama od sebe :) Možda tako i tebi treba vremena da sjedneš i promisliš o nekim stvarima, trenutačnim interesima i onome što ti je najvažnije i onda će se odgovori pojaviti kad ih najmanje očekuješ :) Samo polako! :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. znam, mislim da je i meni to trebalo, malo razmisliti zašto sam ga pokrenula i u kojem smjeru trebam nastaviti.

   Delete
 17. thanks dear :D

  so amazing draws!!! keep it up with this amazing work!


  NEW BLOGGER TIPS POST | All About Promotion
  InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

  ReplyDelete
 18. Meni bi bilo mnogo žao da napustiš blog ali te ujedno razumem i jer sama ponekad dođem do zasićenja. U svakom slučaju pauza dobro dođe u svemu pa neka to bude makar jedna pozitivna stvar koje je proistekla iz dana kada ti je bilo loše. Prati ritam koji tebi odgovara. Sve ovo oduzima jako mnogo vremena, kao što znaš i sama, a svi mi imamo i stvarne živote koji su daleko važniji od ovih virtuelnih.
  Ilustracija je san snova! Zaista mi se čini da je svaka još bolja od prethodne. Divan je spoj boja, položaj tela, a i frizura i kombinacija su nešto što bih rado nosila ;)
  Želim ti lep vidend :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvala ti, ponekad nam stvarno treba pauza...a što se ilustracija tiče, drago mi je što ti se dopada... trudim se da mi modne ilustracije ne izgledaju sve isto, već uvijek nastojim naslikati drukčiji položaj tijela. Skupljam nadahnuća posvuda pa se to sve nekako skupi u jednu ilustraciju.

   Delete
  2. Moram da ti priznam da sam i sama bila u debeloj krizi ovih poslednjih dana ali rekla bih da sam bolje sada. Nadam se da si i ti <3 A što se ilustracija tiče, trud se primećuje i mislim da napreduješ velikom brzinom :)

   Delete
  3. hvala ti puno, drago mi je što si bolje i ja sam. Izgleda da nas je dolazak proljeća malo zatekao:)

   Delete
 19. I'm sorry to hear you've had the flu - I hope you're feeling much better now, hopefully this new month will treat you well! The colour purple has really grown on me lately and your illustration of this purple dress here has added to that fondness :)

  Gabrielle | A Glass Of Ice
  x

  ReplyDelete
 20. Prava damska chic ilustracija i to u ljubicastoj boji, savrseno!
  Razumem te draga u potpunosti sto se tice pauziranja na blogu. Kreativne blokade su često prisutne kod svih nas, kao i nedostatak vremena, stres ili prolecni umor i viroze. Nadam se samo da nećeš skroz odustati, jer iskreno uzivam u tvojim postovima. Odmori se i provedi lep vikend,
  Pusica

  ReplyDelete
 21. Lovely painting. Hope you are feeling better!

  http://everythingthatclicks.blogspot.com

  ReplyDelete
 22. Nice post dear...
  love all details...
  lets follow each ether on GCp facebook instagram and google+?
  just start and let me know. i do the same..
  kisses from MM
  http://maysesmodamour.blogspot.it

  ReplyDelete
 23. ciao Ivana, ripasso per augurarti buon venerdì
  <<< tr3ndygirl fashion blog >>>
  un bacione

  ReplyDelete
 24. You are truly one of a kind! I think that's what makes you a caring and genuine person even when we're surrounded by fake people on the Web. I want to have time to visit and leave some love on every blog I visit, and it makes me feel bad when I don't. It's nice to know that you think about it this way though. I don't find it odd. I find it very reassuring that people like you still exist. Thank you! Whatever you want to do with your blog, that is up to you. This is your space, but I like reading about your travels!

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you very much dear Rachel, your comment means a lot to me.

   Delete
 25. Oh, I was also wondering where have you been why you are away for so long. Thank God you are getting better now dear. Please take care of yourself. Amazing art as always! though I am not a big fan of purple, your art captures my soul! Have an amazing week dearest and stay strong and creative as always!!! <3

  love lots,
  Tin

  mypoeticisolation.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you sweet Tin!
   I'm a big fan of purple too:)

   Delete
 26. Predivna ilustracija! Nemoj odustati od blogovanja, tako dobro pišeš :)

  Vildana from Living Like V (my first outfit post's on my blog) & Stalia Is BAE

  ReplyDelete
 27. I really like this one Ivana. Great illustration. Regarding blogging, I feel taking breaks are important, I seem to do it by the month, lol. Take a step back, get inspired, come back or whatever you do I'm sure you will be happy. That's what is important. :) /Madison
  Sassy Palate Ventures

  ReplyDelete
  Replies
  1. I do agree with you. It is important to find the right pace for ouselves.

   Delete
 28. You're great at what you do, Ivana. This is great!
  I understand you on the blog. Do what is best for you, but you will be missed if you retire.
  Happy weekend.. :)

  http://missymayification.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 29. I have been wondering where you were. I think you are incredibly good at visiting and supporting other blogs. Rest assured though, we come here because we value what you write so I would miss your insightful posts. Xx
  Your illustration is beautiful. I actually used to have a dress just like that. I wish I still had it as I'd send it to you.x

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you Kezzie. That is so sweet...and so funny you had the same dress.

   Delete
 30. Dear Ivana, hope you feel better now! And personally I would be sad if you would retire with your blog - but I think this is a decision which only one can do for oneself. At least I had the honour and pleasure to know you personally through your blog what I really appreciate. I think sometimes things are "finished" and we don't need to do them anymore and it happened already often to me in my life.
  As usual I really love your illustration - now I want only to own such a dress in reality :)
  Hope you will recover completely soon!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you sweet Rena. Yes, it is true that some things are 'finished' when we sense they are and then it is the right moment to move on.

   Delete
 31. Oh no, Ivana, I know you're not feeling well but I hope everything is okay and you'll change your mind about retiring from the blogsphere. I don't understand what's in the air recently, there's been a few bloggers whom I follow who have mentioned about retiring too. But a part of me understands why...blogging is consuming, time, mentally and emotionally too. I hope you'll stay, you're one of my favourite. ;-(

  Shireen | Reflection of Sanity

  ReplyDelete
  Replies
  1. yes, it is very consuming, especially when one has been doing it for a long time.

   Delete
 32. you're very talented!

  www.thewonderlanders.com

  ReplyDelete
 33. Poslušaj filozofiju koju si ti meni jednom napisala...kad ti se piše pišeš, kada ne odmaraš. I tako i je...10-ak dana ništa, a onda u četiri dana tri posta, i ja zadovoljna...i tako to radim za svoj gušt, a ne lovim brojke ili posao preko njega. A kada je tako, imam svu slobodu svijeta. Uzmi pauzu kolika ti treba, ali nema potrebe da gasiš, prije ili kasnije će ti biti žao. :*
  Ilustracija je divna, nekako melankolična, ali ne i depresivna. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. da, možda je tako najbolje. Na kraju krajeva, zašto bi morali robovati nekom rasporedu kada za to nema potrebe.

   Delete
 34. Lovely Post! Thanks for sharing! I just updated my blog, you should check it out! xx
  OHIAMIHT BLOG | INSTAGRAM

  ReplyDelete
 35. Beautiful purple dress! It's a pity that you're thinking about retiring...I really like your blog and great outfits! But I agree that sometimes one has to make changes and do what feels best :) Have a great weekend!
  Christina ♥ https://caliope-couture.com

  ReplyDelete
 36. Hello lovely lady. Your illustrations are fabulous as always. You have true talent for transferring emotion in your art. As for the blogging, my advice would be to simply follow your heart. Take a break if you need to do so. I did right after starting LiWBF. I am on a writing break as well. Taking a break from the rigors of indie publishing has definitely helped me to refocus and recharge. Yet one thing I can promise you is that no matter how much time you need to figure things out, your readers and friends will understand. We'll still be here waiting when you return. You're a great person and it shows in your posts. The blogosphere needs lights like yours to shine. However, whichever way you decide to go, you have my support.

  Hugs to you!
  KaSonndra
  http://livewellbefabulous.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. yes, that a break is really important sometimes.

   Delete
 37. Che bello questo vestito! Sei davvero brava Ivana. Con il traduttore faccio fatica a capire il testo, spero che comunque vada tutto bene. Un bacio e grazie per la tua visita,
  Eni

  Eniwhere Fashion
  Eniwhere Fashion Facebook

  ReplyDelete
 38. Nice illustration! You have a talented hand <3

  ReplyDelete
 39. Świetny rysunek wow :D Super post :)
  Pozdrawiam :)
  https://aleksisaliss.blogspot.com/

  ReplyDelete
 40. Bellissimo questo disegno, mi piace sia il vestito che l'espressione che hai dato alla ragazza! ^-^
  Un bacione e buona domenica! :*
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  ReplyDelete
 41. I really liked this illustration on your Instagram. Great work!

  Lu | www.balgarka.co.uk

  ReplyDelete
 42. Dearest Ivana,
  I like your fashion drawing again very much - a wonderful dress! As for your thoughts, I can well understand your intentions. But I hope you decide NOT to quit blogging!!! Of course we all look forward to your visits, but also accept phases without visits. It is not always time and energy for, and every blogger knows this phases...
  Have a relaxing and healthy Sunday, my dear!
  Hugs, Traude
  http://rostrose.blogspot.co.at/2016/03/raus-in-den-fruhling.html
  ☼✿☼♥☼✿☼♥☼✿☼♥☼✿☼♥☼✿☼♥☼✿☼♥☼✿☼♥☼✿☼♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you very much dear....you're always so sweet. Yes, we can't always spare the energy for blogging...and there is nothing wrong is simply taking a break.

   Delete
 43. Very beautiful!
  Have a nice week-end!
  Gil Zetbase
  http://gilzetbase.com/

  ReplyDelete
 44. beautiful color
  http://www.mosaictrends.com/

  ReplyDelete
 45. Ivana I really would miss your blog, your posts, your smile, your positive energy. But whatever you do it will be the right thing for you, and that's the only thing that should matter to you. You do what's best and right for you, girl. Wishing you a happy and beautiful Sunday, honey.
  xox
  Lenya
  FashionDreams&Lifestyle  ReplyDelete
  Replies
  1. your comment means a lot to me:) and it is another reason to smile:)

   Delete
 46. Oh I would really miss your blog if you retire, but I know it's a lot of work, not just posting, but keeping up with all the comments. Even my husband says I'm on the computer all the time and I should take a break. But I'm still behind on commenting. I hope you stay though because I really enjoy your posts. Your illustrations are so beautiful and your writing is amazing!
  ~Lili
  www.thefashionsalt.com

  ReplyDelete
 47. Amazing illustration dear <3
  xx
  http://rockmyboots.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 48. Sei bravissima Ivana, adoro questa tua illustrazione ! Baci

  Fashion and Cookies - fashion and beauty blog

  ReplyDelete
 49. Good to know that you're feeling better, Ivana :) What about the thing which you wrote about your blog,I think that when something bad is happening in our lifes, we're all thinking about retiring/letting go. But sometimes all what we really need is little break and finding new inspirations. I hope that you won't retire, because I really like your blog, my creative friend:)
  PS: Your illustration is terrific, you're really talented :)

  http://crafty-zone.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. so true. When things are going well for me, I have so much energy for the blog, but when things don't work out as planned, I feel like blog takes too much of my time.

   Delete
 50. I had the same thoughts as you lately and I took a break. I hope you won't retire because your blog is nice!
  Great illustration, keep up the good work! xx

  http://machachu.blogspot.com

  ReplyDelete
 51. Svi smo dosli do zasicenja i znam kako ti je! Mislim da je najveca kolicina nekih opterecenja proizasla iz moje glave! Ajme... necu moci objaviti nista tjedan dana, necu moci ici na druge blogove, sta ce cure misliti... nemoj se opterecivati time! Istina, vecina ljudi ti odgovara tak kada ti napises njima nesto ali ima ljudi koji ce te uvijek pratiti i voljeti bez obzira jer ti objavis ili ne, komentiras ili ne, odgovoris ili ne... nemoj nikada dopustiti da ti blog postane opterecenje... kada sam ja sebi to sve lijepo poslozila u glavi, postala sam puno manje opterecena i sretnija! Nitko od nas ne zivi od bloga i on nam ne smije biti tlaka vec gust. Uzmi si malo vremena i daj si oduska. A mi cemo te uvijek cekati i nadam se, docekati! :****

  ReplyDelete
  Replies
  1. i meni većina opterećenja dolazi iz glave, uvijek sam nešto nezadovoljna samom sobom...ma tipično žensko.

   Slažem se s tobom, najbitnije je da nam blog ne postane opterećenje. Treba nam biti rasterećenje, a ne opterećenje. Kada to tako postavim u glavi, odmah mi je lakše.

   Delete
 52. I hope the flu has gone doll and you feel much better, am back to my blog as well. Having the flu can be horrible!! I wish you a wonderful new week :) xx

  ReplyDelete
 53. Znam kako ti je. Ja sam na pocetku ove godine odlucila da stavljam samo one postove koji mi se potpuno svidjaju i u koje dajem sve od sebe. Manje sam prisutna ali imam bar vremena da odgovorim ljudima/komentarišem a i ovako sam sama vise zadovoljna sa blogom. Odluka je naravno sasvim tvoja, kako god da odlucis. Mozda treba proci malo vremena da vidis kako stoje stvari. Bilo kako, od mene imas potpunu podrsku u svakom primeru :) Ja verujem da ce sve proci dobro i da pratioci stoje uz tebe :D xx Maja

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvala ti draga. Možda to trebam i ja napraviti. Najbitnije je da smo mi same zadovoljne, ostalo je sve sporedno.

   Delete
 54. I have seen your work get better and better every single day and i couldn't more proud. Happy to know you are getting better. Do get all the rest you want. Blogging is a fun way to stay connected with friends and share your passion but if you need a much needed break, go for it then come back more inspired and 10 times stronger. I know i can always find you on social media :). Take care of yourself sweetheart!

  http://www.thefashionstirfry.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. thanks Busola:) you're right. A break can help us come back stronger.

   Delete
 55. Very nice! I would honestly miss you and your posts if you stopped blogging but you should do whatever feels right for you.

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you Rowena. You're always very kind.

   Delete
 56. A lovely drawing Ivana!! I love purple too. Perhaps less frequent posting rather than stopping, or take a break. You have sooooo many commentators that it makes it very time consuming to answer everyone.

  ❤️carmen

  https://fashionableover50.wordpress.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. less frequent posting is probably a good idea.

   Delete
 57. I know you used to post much and when I haven't seen your posts for a while I thought that it's feedback that failed to deliver them to me (sometimes it happens). Now I see that it wasn't. Your energy and productivity with blogging has always amazed me...Maybe you just got tired of all this. Perhaps you just need a break...

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you Olga, I think you're right, I just got a bit tired of it all.

   Delete
 58. And beautiful illustration by the way...

  ReplyDelete
 59. I will miss you terribly if you go!!!! You are so full of ideas and talents, please consider continuing blogging, even if you need to change a pace in your posting/commenting. I know that everything gets old at some point. Just take a brake and see how it goes. Much love to you! You are wonderful. Take it easy! I mean it. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. You're so sweet. Thank you so much for your kind words.

   Delete
 60. Lovely as always....I know how such decisions are so hard, but you are such a talented girl..do not quit Dear. Hope you feel better soon and get back on track all fresh and ROCK!

  kisses
  Epsita

  New Post: http://www.thepositivewindow.com/2016/04/whats-in-spring.html

  ReplyDelete
 61. I've been going through similar thoughts. It's a lot of work to follow so many blogs, comment, reply to comments, no wonder you feel a bit burned out? Hope you figure it out. I love your blog!

  ReplyDelete
 62. Dear Ivana, I sincerely hope, that you do´nt retire and that you will run your geourgeous blog a long time. But I can understand so well. The last weeks I had a similar problem ... to much work, no thoughts for blogging. I think, sometimes we just need a break ...

  I love you sweet fashion illustration and of course her very feminine outfit ;-)

  xxx Nadine

  ReplyDelete

Post a comment

All your comments mean a lot to me, even the criticism. Naravno da mi puno znači što ste uzeli vrijeme da nešto napišete, pa makar to bila i kritika. Per me le vostre parole sono sempre preziose anche quando si tratta di critiche.

Popular posts from this blog

10 STYLE LESSONS LEARNED FROM MALENA/ MONICA BELLUCCI

My fashion illustration of the day + book review / Moja modna ilustracija dana + ogled knjige ( Le Diable au corps) 6.12.2016

Lado (drawing of the day/ crtež dana)