subota, 13. kolovoza 2016.

Nadahnuta s....Inspired by....Tijana


Hi! Today my illustrations are inspired by Tijana, from fashionabejita blog. Isn't she just a ray of sunshine in this yellow maxi dress? I love seeing yellow worn in Summer. It is like carrying sun with us. The medium is coloured pencil on paper. As you may have noticed, I've been drawing a lot lately. I miss painting, but one can say that I felt the need to come back to basics and that means doing more drawings and sketches. So, my fashion illustrations have become fashion drawings. I've also continuing my experimentation with using make up for painting and drawing. That means you can expect more make up paintings and illustrations in the future. I've been thinking of putting my outfit posts on hold and focusing only on publishing my art. What do you think? What would you prefer to see: outfits, illustrations or both?

Zdravo! Danas su moje ilustracije nadahnute Tijanom, s bloga fashionabejita. Zar nije kao zraka sunca u ovoj žutoj maksi haljini? Volim vidjeti žutu nošenu ljeti. To je kao da nosimo sunce sa nama. Medij su bojice na papiru. Kao što ste mogli primijetiti, puno crtam u zadnje vrijeme. Nedostaje mi slikanje, ali može se reći da sam imala potrebu vratiti se osnovama, a to znači više crtanja i skica. Tako da su moje modne ilustracije postale modni crteži. Uz to, nastavljam sa svojim eksperimentima korištenja šminke za crtanje i slikanje. To znači da možete očekivati još više slika sa šminkom i ilustracija u budućnosti. Razmišljala sam o tome da odgodim odjevne objave i da se usmjerim samo na objavljivanje mojih radova. Što mislite o tome? Što biste više voljeli vidjeti: odjevne kombinacije, ilustracije ili oboje?
43 komentara:

 1. Beautiful and so vibrant - love the fresh colours and romantic vibe :)

  Lu | www.balgarka.co.uk

  OdgovoriIzbriši
 2. Ma Tijana je uvijek jedna divna zraka sunca i vedrine, njena pozitivna energija naprosto pršti preko ekrana. Super ti je ispala ilustracija, veselim se vidjeti ih još :)

  OdgovoriIzbriši
 3. I agree - a ray of sunshine! Your illustrations of her are really great and I love how you've photographed them in dappled sunshine; it goes hand in hand with the style of your art :) As always, lovely work Ivana!

  aglassofice.com
  x

  OdgovoriIzbriši
 4. che belle queste illustrazioni
  www.alessandrastyle.com

  OdgovoriIzbriši
 5. È bellissima nel tuo dipinto... Un caro abbraccio

  OdgovoriIzbriši
 6. È bellissima nel tuo dipinto... Un caro abbraccio

  OdgovoriIzbriši
 7. Ciao Ivana, conosco bene Tijana e l'ho riconosciuta subito.
  Mi piace da matti come l'hai disegnata. Sei bravissima ed io vorrei avere almeno la metà del tuo talento
  un bacione
  Maggie Dallospedale Fashion diary - Fashion blog

  OdgovoriIzbriši
 8. Stunning illustrations as always, Ivana! I think you'll look good too in yellow. Happy Sunday, babe! xoxo

  OdgovoriIzbriši
 9. Great illustration once again <3

  http://ohladymania.blogspot.com/

  .

  OdgovoriIzbriši
 10. Great post :)

  http://shizasblog.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 11. Great illustrations, keep up the good work! x

  http://machachu.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 12. Beautiful! Hope you have a lovely new week.

  STYLEFORMANKIND.COM
  Bloglovin

  OdgovoriIzbriši
 13. great drawings xx
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

  OdgovoriIzbriši
 14. Hvala ti još jednom! Uvek mi je neizmerno drago kad vidim sebe u tvojim ilustracijama i način na koji vidiš moje fotografije i odeću, a ovog puta možda čak i više jer je u pitanju naša voljena žuta boja i haljina koju sam najviše volela da nosim ovog leta. Ja se radujem svim objavama i čemu god da se odlučiš jer kada nekoga pratim i cenim kao osobu pre svega, sve me interesuje :)

  OdgovoriIzbriši

All your comments mean a lot to me, even the criticism. Naravno da mi puno znači što ste uzeli vrijeme da nešto napišete, pa makar to bila i kritika. Per me le vostre parole sono sempre preziose anche quando si tratta di critiche.