Come what may I shall love you until my dying day (illustration/ ilustracija)Come what may I shall love you until my dying day....I imagine this line got stuck in my mind first time I heard that Moulin Rouge soundtrack song (even if there the lines go ' I will love you...' instead of ' I shall love you...' but I guess that may be subconscious regret that the 'shall' is becoming somewhat of an archaic word in the English language) Anyhow, that would be the explanation behind the line and the inspiration for the illustration is the same as the one behind the song: love.

Thank you all for your comments! My laptop is sort of working now, so I hope I will be seeing more of you.

xoxo

Come what may I shall love you until my dying day...pretpostavljam da mi se ovaj izraz uvukao u glavu još otkada sam čula sountrack za Moulin Rouge (samo je shall umjesto will, ali možda je to moje podsvjesno žaljenje što shall postaje arhaično u engleskom jeziku) Uglavnom to je objašnjenje iza naziva ilustracija, a sama ilustracija je kao i pjesma nadahnuta : ljubavlju.

Hvala svima na komentarima! Laptop mi donekle radi sada, pa se nadam da se češće vidimo.

Ljubim vas!

Comments

 1. Bella anche questa illustrazione!

  ReplyDelete
 2. Ajme što ja obožavam Moulin Rouge, doslovno ga čitavog znam napamet i nikad mi neće dosaditi :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. kod mene je slična situacija, čini mi se da me te nesretne ljubavne priče posebno privlače:)

   Delete
 3. I was also taught that "shall" is an archaic word, so I'm not using it often. I just hope that the word "love" would never become an archaic one:) That drawing is so sad and dramatic to my mind. I remember where was time in my life, when I was drawing really scaring pictures, my mom was really terrified about my mental condition. But at the same time in an agony of grief I consider myself to be the most inspired and creative

  ReplyDelete
  Replies
  1. I've always been puzzled about the connection between sadness and creativity...but I think that often there is more to sadness than we want to acknowledge because often there is a reason behind it (and sometimes something we don't want to admit to ourselves) so art may be helping us find answers in our soul...and sometimes perhaps even at places that are not accessible to words.

   Delete
  2. I agree, Art helps to overcome difficulties, settles our nerves and mind. I do believe that Art has such an ability to help heal emotional wounds and soul.

   Delete
 4. Kada sam počela da učim engleski pre 100 godina, shall se nekako još uvek i korisitio, a sad pa i ne baš. U svakom slučaju mislim da je jako lepa i nekako prefinjena reč i da je šteta što neko ko danas možda kreće da uči misli da je arhaizam, ako se uopšte i susreće sa njom... Crtež i cela priča oko njega su mi kao i uvek predivni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mogu ti reći da i sama ne znam što bi nekome savjetovala da koristi. U školama se radi s Oxford udžbenicima...a djeca i mladi nekako najviše upijaju engleski američkog govornog područja, tako da i nastavnici nekad nisu na čisto na kojoj varijanti ustrajati...ako ikad budem te sreće da se uspijem zaposliti u školi, morat ću o tome dobro razmisliti:)

   Delete
 5. Love is indeed the essentail thing in life! And I know already that you are full of love althoug life is not always friendly to you ... and for sure I love your illustrations!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  www.dressedwithsoul.com

  ReplyDelete
 6. Amazing illustrations darlig!
  Kisses

  www.angelswearheels.com

  ReplyDelete
 7. Prelepo Ivana! Ilustracije kraja jedne ljubaviu, tako slikovito predstavljene ;)
  Sjajne su :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvala ti...mislim da mi je to i bila neka inspiracija, nešto u stilu kraj ljubavi je uvijek tužan, ali ne mora nužno biti ružan...sve ovisi:)

   Delete
 8. This illustrations is very very beautifull!
  Alessia
  THECHILICOOL
  FACEBOOK
  Kiss

  ReplyDelete
 9. Najdraza pjesma ikad a i film je na vrhu... Ja sam totalno shall djevojka...nekako je ljepse i poeticnije i mocnije...ah ;)
  Ilustracije su divna :)
  Drago mi je za laptop...jeeej! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. laptop je jadan starina, ali još se drži koliko može:) ne mogu vjerovati da još radi poslije tolikih godina....

   I meni je film super (a i pjesma, zapravo sve pjesme iz tog filma)

   I meni je nekako to shall poetičnije:)

   Delete
 10. Words from a song I really adore!
  Fabrizia – Cosa Mi Metto???

  ReplyDelete
 11. so nice!!!
  She has cool look love it)
  http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

  ReplyDelete
 12. Beautiful words and illustration!
  Kisses

  ReplyDelete
 13. beautiful Illustration, my love *_*

  Have a great week,

  Nicole

  www.nicoleta.me

  ps. My latest tavel post - Koala Sanctuary Park

  ReplyDelete
 14. lovely drawings
  http://loving-evelyn.blogspot.ro/

  ReplyDelete

Post a comment

All your comments mean a lot to me, even the criticism. Naravno da mi puno znači što ste uzeli vrijeme da nešto napišete, pa makar to bila i kritika. Per me le vostre parole sono sempre preziose anche quando si tratta di critiche.

Popular posts from this blog

7 OUTFIT IDEAS FOR TRANSITIONAL WEATHER

TRAVEL WITH MY ART #7: ZAVALA, ISLAND HVAR, CROATIA

10 STYLE LESSONS LEARNED FROM MALENA/ MONICA BELLUCCI

HACKING MONICA BELLUCCI'S STYLE SECRETS