subota, 17. svibnja 2014.

Mostar- photography/ fotografija

Lately I haven't been posting photographs. That doesn't mean I have given up on photography or that I don't take photographs any more. Sometimes we simply cannot spare the time for the things we love and in the end there are only 24 hours in a day. In life we have to come to terms with the fact that we cannot do everything and that there are things we cannot change. Not that that should stop us from trying, but we must be aware that we won't always be able to achieve everything we have hoped for.  Finding out when to give up and when not to seems to me the most trickiest thing is life.

The weather has continued to be rainy both in Croatia and BIH. I have arrived in Mostar yesterday and it is horrible to think that today in BIH more than 20 lives were lost in the floods. Situation is quite serious in many areas and neighboring countries. Sadly the absence of weather suitable for this time of year has had tragic consequences. It seems trivial to complain about the cold when there are so many serious and sad things going on.

U zadnje vrijeme nisam objavila fotografije, to ne znači da sam odustala od fotografije. Ponekad jednostavno ne možemo pronaći vremena za stvari koje volimo, a u danu su samo 24 sata.   U životu se moramo pomiriti sa time da postoje stvari koje ne možemo napraviti i stvari koje ne možemo promijeniti. To ne znači da ne trebamo pokušavati, ali moramo znati da nećemo uvijek uspjeti u svemu što naumimo. Znati kada odustati, a kada ne, čini mi se najtežom stvari u životu.

Vrijeme nastavlja biti kišovito u Hrvatskoj i u BIH. Jučer sam stigla u Mostra i grozno je pomisliti kako je danas više od 20 osoba stradalo u poplavama u BIH. Stanje je krajnje ozbiljno u mnogim područjima i susjednim zemlja i nažalost odsutnost vremena prigodnog za ovo doba godina je imalo i tragične posljedice. Čini se trivijalnim žaliti se na hladnoću kad se događaju tolike ozbiljne  i tužne stvari.


dusk/sumrak

dusk/ sumrak
sumrak/ duskBroj komentara: 8:

 1. Grozno je sta se dogadja i nadam se da ce se ovo ludilo od vremena uskoro smiriti....
  Fotkice su jako lijepe :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Che bel posto Ivana! Lucy www.tpinkcarpet.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivne slike. Da, zaista je trivijalno žaliti se na takve stvari...

  OdgovoriIzbriši

All your comments mean a lot to me, even the criticism. Naravno da mi puno znači što ste uzeli vrijeme da nešto napišete, pa makar to bila i kritika. Per me le vostre parole sono sempre preziose anche quando si tratta di critiche.