For the love of food....Za ljubav prema hrani....


Whenever I don't feel like myself, I always eat something and I feel better right away. I sometimes joke about that, but I don't think it is such a bad thing. We have started to see food as an enemy. Food is a part of life, so why not enjoy it? For me food is (apart from something to be enjoyed) is a way to express my creativity. I love trying out new recipes and inventing new dishes. Generally speaking, preparing food puts me in a good mood. Eating that food has the same effect- as I already explained. Today I'm sharing some cakes that I prepared in this month of love. 

Love is a fascinating phenomenal isn't it? Often it takes all we got, but it makes us feel liberated and free. The right kind of love always enriches us. It gives us strength. Being bound to somebody actually sets our free. Why is that so? Perhaps because we're created to love. What do you think? I think that love never goes out of style. I believe that every month is a good month for love....every day is a good day to love....and every minute....and every second. You know me, I believe in fairy tales. Good food. Friends. Small pleasure. Precious moments. I believe in love.

Kad god nisam sva svoja, pojedem nešto i odmah se osjećam bolje. Često se šalim na račun toga, ali ne vidim to kao neku lošu stvar. Počeli smo gledati na hranu kao na neprijatelja. Hrana je dio života, pa žašto ne bismo uživali u njoj? Za mene je hrana (osim nečega u čemu treba uživati) također i način izražavanja kreativnosti. Volim isprobavati nove recepte i smišljati nova jela. U pravilu, pripremanje hrane me oraspoloži. Jesti tu hranu jednako tako, kao što sam već objasnila. Danas sam pripremila mali pregled kolača koje sam pripremila u ovom mjesecu ljubavi. 

Ljubav je zanimljiv fenomen, zar ne? Često nam za nju treba sve što imamo, ali čini da se osjećamo oslobođenima i slobodnima. Prava ljubav nas uvijek obogaćuje. Daje nam snage. Biti vezan uz nekoga nas zapravo oslobođava. Zašto je tomu tako? Možda jer smo i stvoreni za ljubav. Što vi mislite? Ja mislim da ljubav nikada ne izlazi iz mode. Ja vjerujem da je svaki mjesec dobar mjesec za ljubav......i svaki dan....i svaka minita....i svaka sekunda. Znate mene...ja vjerujem u bajke..i dobru hranu. Prijatelje. Mala zadovoljstva. Dragocjene trenutke. Vjerujem u ljubav.










voćna salata

#fruitsalad



kolačić u obliku srca s grožđicama

modaodaradosti


modaodaradosti

modaodaradosti

#cakes



                                                                         INSTAGRAM




Comments

  1. It's important to eat naturally but it's harmful to eat more.

    ReplyDelete
  2. Looks appealing and delicious, I wish I could try them all! What's the point of life if there is no love in it (including the love of food, hehe)?

    ReplyDelete
  3. Looks so delicious) Thanks for sharing)
    http://beyoutiful.com.ua

    ReplyDelete
  4. ohh its so yummyliscious... wish could try..
    lets connect each other..

    http://glamforgood.blogspot.in/

    ReplyDelete
  5. I like this so much!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM

    ReplyDelete
  6. Great post dear! ♥ I follow you http://riwlawn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. 'Ja vjerujem da je svaki mjesec dobar mjesec za ljubav......i svaki dan....i svaka minita....i svaka sekunda. Znate mene...ja vjerujem u bajke..i dobru hranu. Prijatelje. Mala zadovoljstva. Dragocjene trenutke. Vjerujem u ljubav.' - potpisujem svaku riječ, slažemo se u potpunosti bez prevelikog objašnjavanja :) I tako bi rado sad smazala jedan od ovih kolačića, baš bi mi dobro došlo kao desert nakon pizze! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala ti draga:) da ga mogu nekako poslati, bi:)

      Delete
  8. Everything looks absolutely delicious! Thanks so much for sharing <3

    XO Jessi,
    http://www.mywhitet.com/travel-essentials/

    ReplyDelete
  9. Io sono veramente negata per la cucina ( ma sul serio: ogni volta che provo a cucinare quacosa prende fuoco o si rompe un'elettrodomestico, o una cose del genere...), ma per fortuna mia mamma è una cuoca eccellente che mi prepara spesso e volentieri quello che preferisco!
    Io poi sono golosissima, e tutti questi dolci mi fanno venire l'acquolina in bocca solo a guardarli! :D
    Baci!
    S
    https://s-fashion-avenue.blogspot.it/

    ReplyDelete
    Replies
    1. anch'io sono golosissima....e anche la mia mama e una cuoca eccellente...mi manca la sua cucina:)

      Delete
  10. Chissà che buoni!!

    http://julesonthemoon.blogspot.it/

    ReplyDelete
  11. Salivei nas fotos, amo fazer pratinhos especiais

    Beijos!

    EsmaltadasdaPatyDomingues

    ReplyDelete
  12. Dear, special friend. YOU ARE LOVE. <3 I'm so happy to have you in my life.. I'm so happy to know you, a heart full of colours, light, art and bless. You0re really my favourite artist.. and yes, I agree with you. When I'm blue (mmh, always in these weeks!!).. I eat something good too. And I feel better. So strange? No, maybe is the power of sweetness and love. Tutto quello che cucini è pieno di amore, lo si vede amica mia! Sei unica e speciale... e vorrei tanto essere li con te per mangiare una di queste delizie insieme! TI VOGLIO BENEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! <3

    ReplyDelete
  13. I'm with you and I also like to express my creativity through food. I rarely use recipes and I sometimes like to challenge myself to create new dishes with items I have in my refrigerator and pantry. It is enjoyable and also helps me to make sure that nothing goes to waste :) These cakes look delicious and beautifully presented!

    ReplyDelete
  14. In fact for the love of food. Well... i never had problems with food, i'm more the kind of person to eat, eat, eat and eat and never gain a gram. I love for and like you said it's part of life. I started with fruits salade what i intend to share on my blog. These deserts look awosome and the cliked pictures are awesome ! Nice post

    XoX - Vettae
    www.sofrenchychic.com

    ReplyDelete
  15. Everything looks so yummy! You have to share the recipes, too!

    ReplyDelete
  16. hahaha yes don't we just love such yummy treats but .... what about our hips? ;) . And love - yes - all we need is ... LOVE :). Have a great weekend - Margot :)

    ReplyDelete
  17. I ja verujem u ljubav, i u bajke, kao i u stvaranju svoje bajke na sve moguće načine. Ljubav je na kraju krajeva jedna od retkih pojava koje su zaista i bitne, a čine život lepšim i lakšim. Nekada nismo ni svesni koja je privilegija imati ljubav i živeti u ljubavi.
    Kolačići deluju izvrsno i rado bih probala od svega po malo :D Ja sam definitvno tip kojem se gasi apetit u kriznim situacijama, ali zato u normalnim okolnostima uživam maksimalno i volim da otkrivam nove ukuse, recepte i slično :)

    ReplyDelete
  18. I agree we need to enjoy our food, I think it is great that like cooking so much... I loved cooking when I was younger... I have been starting to cook a little more these days. You sound like you have a very creative side in so many ways xox

    ReplyDelete
  19. Those look delicious Ivana! I do the same thing. We must treat ourselves.
    http://www.averysweetblog.com/

    ReplyDelete
  20. I ja isto tako! Mmmm, koje poslastice, pravo uzivanje za oci, a bogami i za nepca :-)

    ReplyDelete
  21. Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail.com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru

    ReplyDelete
  22. Kakva sjajna i inspirativna priča! Bila sam u braku sedam godina bez djeteta, zbog toga se moj suprug počeo čudno ponašati, u posljednje vrijeme se vraćao kući i više nije provodio vrijeme sa mnom i razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim ovo stvarno čini život jadnim za mene. dok nisam naišao na prijatelja koji mi je pričao o DR ODION-u s Interneta, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim pa sam ga kontaktirao na: (drodion60@yandex.com) i objasnio mu , Rekao mi je sve što treba pružiti prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno spajanje kako bi vratio mog supruga što sam i učinio, a on je poslao moćnu molitvu koju sam morala reći sredinom noći dok je bacio čaroliju ljubavi. To je bilo čudo, 24 sata kasnije moj jedini muž se vratio k meni i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim, brzo nazvati OD ODION i reći mu što je bilo nastavio je u tom trenutku i on mi je također pripremio i poslao mi biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječila u zasnivanju, a zatim me uputila kako ga koristiti prije sastanka s mužem. Evo nakon korištenja ovog autohtonog bilja i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po meni, uistinu sam bila trudna i upravo sam rodila dječaka 1. mjeseca. Zaklinjem se da cijeli svijet sazna za DR ODION zbog spašavanja moje veze i što mi također daje djecu koju danas mogu ponosno nazvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, ovdje je prilika da se smiješite i donesete sreću svojoj obitelji ljubazno kontaktirajte OD ODION putem e-pošte na: (drodion60@yandex.com). Ili WhatsApp mu preko +2349060503921 Doista, on je Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese vam sreću ...

    ReplyDelete

Post a Comment

All your comments mean a lot to me, even the criticism. Naravno da mi puno znači što ste uzeli vrijeme da nešto napišete, pa makar to bila i kritika. Per me le vostre parole sono sempre preziose anche quando si tratta di critiche.

Popular posts from this blog

Jadrolinija ferry ride, travelling from Split to island Hvar (outfit post)

REPAINTING AND REPAIRING AN OIL ON CANVAS, A PAINTING OF ASSISI ( ITALY)

FASHION ILLUSTRATION FRIDAY:A SUMMER DRESS (STAEDTLER PENCIL WATERCOLOURS)

FASHION ILLUSTRATION FRIDAY: LBD AND VINTAGE VIBES

CIRCUS THEMED CREATIVE ARTS & CRAFTS ( DIY ) IDEAS FOR BOTH KIDS & ADULTS

THE ISLAND OF THE MISSING TREES BY ELIF SHAFAK (BOOK REVIEW AND RECOMMENDATION)

HOW TO STYLE A BROWN FAUX LEATHER COAT?

How To Wear Yellow In Summer? + Mostar's panorama + Goranci restaurant

BOOK REVIEW: MURDER IN THREE ACTS, A NOVEL BY AGATHA CHRISTIE